گوگل اسیستنت از الکسا، سیری و کورتانا، قدرتمندتر، کاربردی‌تر، هوشمندتر، سریع‌تر و در یک کلام موفق‌تر است.دستیار صوتی گوگل موسوم به Google Assistant از تمام رقبای سرسخت خود قوی‌تر است.

تحقیقات صورت گرفته نشان می‌دهد که گوگل اسیستنت (Google Assistant) توانسته برای دومین سال متوالی بهتر از سایر رقبای قدرتمند خود نظیر الکسای آمازون، سیری اپل و کورتانای مایکروسافت رضایت کاربران را جلب کند.شرکت Stone Temple نتیجه آزمایش‌ها و ارزیابی‌های خود در سال ۲۰۱۸ روی دستیارهای صوتی را منتشر کرده است.
این شرکت حدوداً ۵ هزار سؤال برای بررسی عملکرد دستیاران دیجیتال هوشمند در نظر گرفت و از آنها خواسته به این سؤالات پاسخ دهند.
مطابق جزئیات اعلام شده، این سؤالات از دستیارهای صوتی سیری، الکسا، اسیستنت و کورتانا پرسیده شده است.

امسال این شرکت، پرسش‌های جداگانه‌ای نیز برای دستیار گوگل در نظر گرفت.

بر اساس این گزارش، دستیار گوگل بیش از دیگران پاسخ‌گوی سؤالات بود و جالب اینجاست که سریع‌تر از بقیه نیز به پرسش‌ها پاسخ داد.
در این بررسی، کورتانا در مقام دوم قرار دارد و پس از آن، الکسا و سیری اپل در رتبه‌های بعدی جای دارند.

اگر چه سیری و الکسا بیشترین میزان خطا را در پاسخ به سؤالات داشتند، اما الکسا به طور پیوسته در حال پیشرفت بوده و از سال ۲۰۱۷ تا ۲۰۱۸ بهبود قابل توجهی داشته است.
طبق تحقیقات شرکت Juniper Research، تخمین زده می‌شود تا سال ۲۰۲۲ در بیش از نیمی از خانواده‌های آمریکایی، ۱۷۵ هزار سخنگوی هوشمند مورد استفاده قرار گیرد.
با در نظر گرفتن دیوایس‌های مربوط به اینترنت اشیاء، این رقم به ۸۷۰ میلیون افزایش می‌یابد.

دستیارهای صوتی معمولاً برای پاسخ‌گویی به سؤالات عمومی، اعلام وضعیت آب و هوا، پخش موسیقی و هشدار بکار می‌روند؛ با این حال از این وسایل می‌توان در شرکت‌ها و سازمان‌ها نیز استفاده و بخشی از کارهای روزمره را به آنها واگذار نمود.

به عنوان مثال استارت‌آپ‌ کارگروهی WeWork از الکسا برای مدیریت رزرو اتاق استفاده می‌کند.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *